Tuesday, 9 June 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa

1'st Giveaway by Murni Alysa | 15 June 2015 jam 11.59 pm

1'st Giveaway by Murni Alysa


Syarat2 nak join giveaway ni mudah jer ...






  • Buat satu entry bertajuk " 1'st Giveaway by Murni Alysa " Dan nyatakan "saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana....



  • Tag 2 orang kawan anda dan pastikan diorang tau..(tak mau tag pon tak ape)

  • Copy banner dan linkkan ke entry ini

  • Tinggalkan link anda di bahagian komen

  • Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm


Saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana apa yang saya baca, Vitamin C boleh buat kulit cantik dan sihat. Saya mahu kulit yang cantik dan sihat :)

2 comments:

Murniwati Awang said...

Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

Murniwati Awang said...

Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!