Sunday, 21 June 2015

Movie: Ted 2

Movie: Ted 2 | Sebelum ni pernah keluar cerita Ted. Kalau korang tak tahu filem Ted ni pasal apa, sebenarnya Ted ni adalah seekor (?) teddy bear yang gebus. Tapi dia ni boleh bercakap. Teddy bear yang boleh bercakap sepatutnya menakutkan kan? Tapi, Ted ni adorable walaupun suka cakap mencarut. Hahahha.

Ted 2

Movie Ted 2 ni akan keluar tak lama lagi. 25 Jun 2015 ni to be exact. Filem Ted 2 kali ni nak mengisahkan Ted ni tak lama lagi akan berkahwin dan akan menjadi anak. Walaupun tak logik teddy bear boleh kahwin dan ada anak, tapi terima saja lah. Hahahha. Kalau nak lagi faham cerita ni, aku sarankan korang tengok lah filem Ted yang first dulu. 

Kalau rasa-rasa malas nak tengok cerita Ted yang sebelum ni punya, aku cadangkan korang tengok thriller Ted 2 dekat website ni -> Ted 2 | UIP Malaysia.

 

1 comment:

AinAthirah Anuar said...

kan ! comelllll . tak sabar nak tgok