Monday, 25 May 2015

Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea

Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea (8 Jun 2015)

Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea (8 Jun 2015)

Soalan:

1. Kenapa awak memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni? 

Blog Projek Air Batu Campur - www.projekabc.blogspot.com ni adalah satu blog eksperimen daripada saya. Sebenarnya nak buat Projek Rojak tapi sebab url www.projekrojak.blogspot.com dah ada orang ambil, terpaksalah brainstorm untuk url lain untuk menampakkan blog ni blog entri campur-campur. Maka terhasillah, Projek Air Batu Campur - www.projekabc.blogspot.com. ABC pun banyak campur campur benda kan. 


2. Kenapa awak terjebak dalam dunia blogging ni?

Kenapa? Jawapan dia senang je. Mula-mula terjebak sebab kononnya nak buat duit melalui blog. Tapi, makin lama makin suka menulis dan berkongsi. Sekarang ni matlamat utama adalah DUIT, NETWORK dan FUN.


1 comment:

siapa saya said...

terbaikk laaa .. haha, sama la kita dari segmen sama ..

http://bloggerjantan.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html